Den Hoed Organizing
Professional organizer, opruimcoach & budgetcoach 

Welkom op de website van Den Hoed Organizing 

Wilt u uw huis op orde? Hulp bij huis opruimen? Of uw kantoor? Uw werkplek goed organiseren? Uw computer beter inrichten?

De hulp van Den Hoed Organizing zorgt altijd voor méér rust, ruimte en overzicht voor u

Voor particulieren, zzp'ers en het kleinbedrijf 

Hanneke den Hoed van Den Hoed Organizing levert diensten in de provincie Zeeland en op verzoek ook daarbuiten. Hanneke werkt vanuit Oost-Souburg, gemeente Vlissingen.


U bent op deze site terecht gekomen omdat u op zoek bent naar een...


-Professional organizer 

-Opruimcoach 

-Budgetcoach 


U bent als particulier, zzp'er, werkgever of werknemer van het kleinbedrijf op zoek naar iemand die kan u kan helpen met efficiënter plannen en/of organiseren, uw administratie en financiën op orde brengen, hulp bij huis opruimen, budgetcoaching, uw werkplek goed organiseren, uw computer beter inrichten of juist op zoek naar specifieke diensten voor senioren. Ook kan het zijn dat u in de periode rondom of na uw echtscheiding hulp kunt gebruiken bij het voorbereiden van uw verhuizing, het organiseren van uw financiën of het verdelen van de inboedel.

 

Als professional organizer, vaak opruimcoach genoemd, kan Hanneke u van dienst zijn bij het aanbrengen van structuur in de breedste zin van het woord. Zij adviseert, begeleidt en coacht bij het creëren van orde en overzicht in tijd, ruimte en financiën. Dit doe Hanneke op de werkterreinen: thuis organizing, organizing bij verzamelproblematiek (hoarding), werkplek organizing, timemanagement organizing en financieel organizing.

 

Hanneke is er voor alle particulieren en biedt daarnaast ook diensten aan specifiek voor senioren en mensen met verzamelproblematiek (hoarding). Op de zakelijke markt begeleidt en coacht Hanneke zzp'ers, werkgevers en werknemers van het kleinbedrijf.

 

Als u naast Hannekes diensten als professional organizer behoefte heeft aan ondersteuning of coaching op het gebied van uw (financiële) administratie dan kan zij u, of uw bedrijf, ook daarbij van dienst zijn. Hanneke is ook werkzaam als budgetcoach.

 

Hannekes begeleiding is altijd maatwerk. Er wordt gewerkt naar een situatie waarin u weer rust, tijd en ruimte heeft. Met budgetcoaching wordt ook gezocht naar een balans tussen uw inkomsten en uitgaven.

 

Op de website vindt u per onderwerp meer uitleg. U kunt altijd contact met Hanneke opnemen als u meer wilt weten of een afspraak wilt maken.

 


  
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn