Den Hoed Organizing
Professional organizer, opruimcoach & budgetcoach 

Den Hoed Organizing | Timemanagement organizing 

Professional organizer Zeeland  | Opruimcoach Zeeland | Budgetcoach Zeeland 

Timemanagement | Beter leren plannen 


WAT IS TIMEMANAGEMENT ORGANIZING?

 

De 24-uurs economie, het digitale tijdperk en het gevoel altijd bereikbaar te (moeten) zijn. Ons leven wordt steeds voller en drukker. Zowel privé als zakelijk moeten we efficiënt en effectief te werk gaan. Het ervaren van aanhoudende prestatiedruk en stress kunnen een nadelige invloed hebben op uw lichamelijke en geestelijke gezondheid. Het gevolg kan bijvoorbeeld uitstelgedrag zijn, of moeite hebben met het stellen van prioriteiten. Zowel privé als zakelijk kan dit grote gevolgen hebben. Zowel werknemers als werkgevers hebben er belang bij efficiënt met hun tijd om te gaan en daarnaast effectief te plannen. 


Hanneke kan particulieren, werkgevers en/of uw werknemer(s) hierbij van dienst zijn. Na een intakegesprek (indien nodig of gewenst met alle betrokkenen) wordt er specifiek voor uw situatie een plan van aanpak gemaakt. Gaat u hiermee akkoord dan gaat u samen met Hanneke aan de slag. Tussentijds evalueren we hoe het gaat en of er mogelijk afspraken moeten worden aangepast. U bepaalt wat er gebeurt en wordt hierbij begeleid of gecoacht zodat u uw doelen ook daadwerkelijk behaalt. We werken samen toe naar een situatie waarin er weer rust en tijd is.

 

DIENSTEN


-Begeleiding of coaching bij het leren stellen van prioriteiten, thuis en/of op het werk

-Maken van of begeleiding bieden bij het maken van tijdplanningen op diverse gebieden

-Onderzoeken oorzaken van uitstelgedrag en de oorzaken structureel aanpakken

-Begeleiden of coachen van particulieren, werkgevers en werknemers om efficiënter en effectiever met hun tijd om te gaan

-Diensten op het gebied van ruimte en tijd die particulieren, werkgevers en/of uw werknemer(s) nodig hebben om de vooraf gestelde doelen te bereiken


Als u een PGB (Persoons Gebonden Budget) heeft dan is het in sommige gevallen mogelijk vanuit dit budget een Professional organizer te bekostigen. Kijkt u voor meer informatie hierover onder 'Tarieven en PGB'.

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn