Den Hoed Organizing
Professional organizer, opruimcoach & budgetcoach 

Den Hoed Organizing | Thuis organizing 

Professional organizer en opruimcoach Zeeland 

Uw huis op orde? Uw administratie weer overzichtelijk? Uw computer beter inrichten?


WAT IS THUIS ORGANIZING?

Alleenstaand, tweeverdiener, net gescheiden of een gezin: voor alle privésituaties geldt dat een goede balans in huis belangrijk is. Onbalans kan zich op diverse plekken in het privéleven manifesteren. Denk bijvoorbeeld aan een huis vol met spullen waarin u niks meer kunt vinden, een logeerkamer die slechts dienst doet als opslagruimte of een privé-agenda die zo vol is dat er te weinig tijd voor ontspanning overblijft. Het lukt u mogelijk niet meer te genieten van uw gezin, omdat u het daarvoor te druk heeft. Daarnaast kan er sprake zijn van een onbalans in de verdeling van de huishoudelijke taken. In elk huishouden kan er ineens of al langere tijd behoefte zijn aan meer structuur, een heldere planning of duidelijke afspraken.


Wilt u uw huis op orde, of uw thuiswerkplek? Uw (financiële) administratie weer overzichtelijk? Uw computer beter inrichten?

Hanneke kan u en uw gezin hierbij van dienst zijn. Na een intakegesprek (indien nodig of gewenst met alle betrokkenen) wordt er specifiek voor uw situatie een plan gemaakt. Gaat u hiermee akkoord dan gaat u samen met Hanneke aan de slag. Tussentijds evalueren we hoe het gaat en of er mogelijk afspraken moeten worden aangepast. U bepaalt wat er gebeurt en wordt hierbij begeleid of gecoacht zodat u uw doelen ook daadwerkelijk behaalt. We werken samen toe naar een situatie waarin u (en uw gezin) weer rust, ruimte en tijd hebben.

 

 

DIENSTEN

-Begeleiding en advies geven bij het opruimen en/of ordenen van (onderdelen van) een privéwoning

-Het voorbereiden van een verhuizing en het helpen uitzoeken of verdelen van een inboedel

-Maken van of begeleiding bieden bij het maken van een week-, maand- en/of jaarplanning voor de huishoudelijke taken

-Maken van of begeleiding bieden bij het maken van een week-, maand en/of jaarplanning voor de agenda van het gezin

-Begeleiden en/of coachen gezinsleden in (het verdelen van) de huishoudelijke taken

-Coaching van gezinsleden of begeleiding bij gesprekken tussen de gezinsleden die op zoek zijn naar een prettigere balans tussen werk, school en privé

-Hulp en adviezen bij het duurzaam overzichtelijk archiveren van (digitale) foto’s 

-Begeleiding bij opruimen als er sprake is van verzamelproblematiek (hoarding)

-Diensten op het gebied van ruimte en tijd die u en uw gezin nodig hebben om de vooraf gestelde doelen te bereiken

 

Als u een WMO-indicatie heeft voor individuele begeleiding dan is het in sommige gevallen mogelijk hiervan een professional organizer te bekostigen. Kijkt u voor meer informatie hierover onder Tarieven-WMO-PGB.

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn